• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style
2019 február
Elnöki köszöntő PDF print email
There are no translations available.

Kedves Kolléga!

IMG-33490Mikor idei második hírlevelünkhöz írom e sorokat, februárhoz képest valószínűtlenül jó idő van. Noha vélhetőleg az igazi tavasz még várat magára, de azért már megmutatta magát és bízvást remélhetjük, hogy nemsokára beköszönt majd.

Read more...
 
BEMSZ-KPMG CAE Klub PDF print email
There are no translations available.

CAE_Klub_1Február 14-én megtartottuk a BEMSZ-KPMG CAE Klub 2. ülését, amelyen közel 40 belső ellenőrzési vezető vett részt.

Read more...
 
Oktatás – 2019. I. negyedév PDF print email
There are no translations available.

adult-back-view-celebration-942419Az év egyik legattraktívabb hónapja előtt állunk: a BEMSZ nemzetközi szakkonferenciája mellett összesen 11 oktatási napot szervezünk a tudásukat és kapcsolatrendszerüket bővíteni kívánóknak. Ebben a hónapban mutatkoznak be a szakmai szemináriumok: a compliance és a csalásmegelőzés közös programja mellett a kockázatmenedzsment témakörében is lesznek már foglalkozások. Biztosak vagyunk benne, hogy ez nagy lehetőség a belső ellenőr kollégák számára, hiszen nem csak új ismereteket szerezhetnek a gyakorlott programvezetőktől, hanem lehetőség nyílik a széleskörű tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, az együttműködési lehetőségek feltárására a II. védelmi vonal szakembereivel.

Read more...
 
5. A belső ellenőrzés szerepe a KKV szektorban PDF print email
There are no translations available.

IMG-209712Régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha a KKV szektor szereplői megismerhetnék a belső ellenőrzési tevékenységben rejlő lehetőségeket és igényt tartanának azokra! Az itt megfogalmazott írás megalapozottságát alátámasztja a KKV szektorban folytatott 10 év könyvvizsgálati tevékenységem, valamint a több, mint 15 év vállalatirányítási rendszerbevezetésében való részvételem.  Vajon milyen okok miatt nincs jelen a belső ellenőrzés a KKV szektorban?

Read more...
 


vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!