• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • red style
  • green style
  • yellow style
  • orange style
  • grey style

kitoltKedves Kolléga!

Örömmel értesítelek arról, hogy az IIA Global legutóbbi statisztikája szerint a BEMSZ taglétszáma 368 főre nőtt. Ez nagyszerű, de célunk ezen szám további növelése illetve a meglevő tagságunk számára nyújtott szolgáltatás-paletta bővítése. A BEMSZ, mint közhasznú egyesület jövőbeni működése szempontjából rendkívül fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a tagság aktivitása is növekedjen és hogy ehhez a BEMSZ megfelelő platformot tudjon szolgáltatni.

Amint azt már korábban jeleztem, a BEMSZ Elnöksége célul tűzte a BEMSZ jelenlegi működésének, tevékenységeinek felülvizsgálatát és a jövőbeni fejlesztési irányok meghatározását. Mindezt azonban nem saját kútfőből szeretnénk kitalálni, hanem számítunk a Te, azaz a teljes tagság aktív részvételére ebben a folyamatban. Különösen fontos azt megismernünk, hogy Te mit tekintesz a BEMSZ fő értékének, illetve hogy milyen területen tudná a BEMSZ a jövőben még inkább segíteni a munkádat. Annak érdekében tehát, hogy a stratégia-alkotás minél megalapozottabb legyen és minél több véleményt lehessen figyelembe venni, ezennel felmérést indítunk a tagság körében. Mivel a fent említett aktivitás egyik formája az egyesületi jövő közös kialakításában való részvétel, a mindannyiunkat érintő szakmai kérdésekben való állásfoglalás, véleménynyilvánítás, kérjük szíves közreműködésedet a felmérésben.

A kérdőív kitöltése becslésünk szerint 10-15 percet vesz igénybe. Kérjük, szánd rá ezt az időt, és az értékelés mellett lehetőség szerint fogalmazz meg szöveges javaslatokat is az erre szolgáló mezőkben. Azon túlmenően, hogy az Elnökség rendkívül hálás minden érdemi inputért, ami a közös gondolkodást támogatja, köszönetünk jeleként valamennyi kitöltő között 20 darab, 5000 Ft értékű utalványt is ki fogunk sorsolni, melyek 2019. év végéig lesznek felhasználhatóak bármely, a BEMSZ égisze alatt szervezett ETK-s oktatáson vagy rendezvényen.

A kérdőív a következő linken elérhető (ha nem nyílik meg közvetlen kattintással, akkor másold légy szíves közvetlenül a böngésződ keresőjébe): https://goo.gl/forms/xMq9W1Qoi0OVoWmm1

A kérdőív kitöltésére június végéig lesz lehetőséged.

Aktív közreműködésedet előre is megköszönve,
Tisztelettel,
dr. Gajdos Márton CIA, CISA
a BEMSZ Elnöke

 

 

KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!