• Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default style
 • red style
 • green style
 • yellow style
 • orange style
 • grey style
Pályázati felhívás PDF print email

 

Kedves Tagtársak!ev

Amikor idén júniusban útjára indítottuk az új stratégiánkat megalapozó felmérést a tagság körében, nem is reméltük, hogy ennyi inputot fogunk kapni tőletek. Számos igényre már reagáltunk, és most egy újabbra szeretnénk megoldást találni.

Felmerült, hogy az oktatásokon való részvétel többeknek gondot okoz, nyilván elsősorban azoknál, akiknek munkáltatója nem támogatja / fizeti ki ezt. Dacára annak, hogy meggyőződésünk, hogy a piaci árakhoz képest oktatásaink, rendezvényeink kifejezetten olcsók (gondolok itt elsősorban a gyakorlati szemináriumokra, illetve akár a konferenciákra is), megértjük, ha anyagi nehézségekbe ütközik az azokon való részvétel.

Mivel egyesületünk közhasznú szervezet, és első számú prioritásunk a szakma fejlődésének támogatása, ezen belül is oktatások illetve egyéb formában történő tudásmegosztás révén, ezért folyamatosan keressük annak újabb és újabb lehetőségeit, hogy minél többekhez érhessenek ezek el. Ezt szolgálja az ingyenes BEMSZ Délutánok rendszere, illetve a tagok számára elérhető további tartalmak (ld. Hírlevél, honlap, de gondolhatunk itt a közelmúlt kiadványaira is). Sőt, a fent említettek alapján én ide sorolom az oktatások árazásának alacsonyan tartását (e tekintetben 2019 elejétől még inkább kedvezni kívánunk tagjainknak a nem tagokkal szemben).

A BEMSZ Elnöksége azonban most kísérletképpen útjára kíván indítani egy pályázati programot, és reméli, hogy az első tapasztalatok alapján (ha azok pozitívak lesznek) egyúttal ez hosszú távon is fog tudni majd működni.

Célunk az, hogy – anyagi lehetőségeinket figyelembe véve, először csak szűk körben – nyissunk egy pályázati lehetőséget arra, hogy a gyakorlati szemináriumokon a pályázat nyertesei jelentős kedvezménnyel vehessenek részt. Két kategóriát határoztunk meg a 2019-es évre:

 • 3 fő számára 90%-os kedvezményt (azaz fejenként egy kiválasztott gyakorlati szeminárium árának 90%-át a BEMSZ állja), valamint
 • 6 fő számára 50%-os kedvezményt (itt értelemszerűen az ár 50%-át állja a BEMSZ).

A pályázat első számú feltétele az érvényes tagsági jogviszony. A pályázat elbírálását az Elnökség végzi testületként, a benyújtott pályázati kérelmek alapján kiválasztva az egyes kategóriák nyerteseit. A pályázatok értékelésekor a következőket vesszük kiemelt súllyal figyelembe:

 • Tagi aktivitás: kérjük a pályázatban bemutatni a pályázó a BEMSZ működésének elősegítése érdekében kifejtett tevékenységét. Ez bármi lehet, pl. részvétel munkacsoporti tevékenységben, szakmai cikk írása, fordítás vállalása, esettanulmány készítése, oktatás / előadás vállalása, részvétel BEMSZ felmérésekben, egyéb, a pályázó által kifejtendő tevékenység.
 • Junioritás: Célunk a pályakezdő, esetleg még belső ellenőri karrierjük elején állók kiemelt támogatása, így (a fenti szempontokon túl) az Elnökség ezt is figyelembe veszi a pályázatok értékelésekor.

A pályázatnak formai követelménye nincs, praktikusan egy, a tárgyban írt levelet várunk a pályázótól a következő e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A pályázatok benyújtására nyitva álló időszak 2018. december 1 – 2019. január 31. A határidő leteltét követően az Elnökség két héten belül kiértékeli a pályázatokat. A nyerteseket közvetlenül értesítjük.

Azok számára, akiknek ez a felhívás felkeltette az érdeklődését egy tipp: ha a tagi aktivitáshoz szeretnétek „kreditet” gyűjteni, pl. szakmai cikket írni, fordítani stb. (ld. az előző felsorolást), akkor azt érdemes haladéktalanul megkezdeni, hogy a pályázat elbírálásakor azt már figyelembe tudja venni az Elnökség.

Tudjuk, hogy ez egyelőre korlátozott lehetőséget jelent, de bízunk benne, hogy ha pozitív tapasztalatok születnek, illetve a középtávú stratégiánkban foglalt tagi létszámnövekedés (és azon keresztül az Egyesület anyagi lehetőségeinek a bővülése is) megvalósul, akkor a későbbiekben ezt kiterjeszthetjük mind tartalmilag, mind az érintett kör tekintetében.

Így tehát nem marad más hátra, mint az érdekelteket felszólítani: Pályázatra fel!


Üdvözlettel,

Dr. Gajdos Márton CIA, CISA
a BEMSZ Elnöke

 

vilagkonf

globconn


KAPCSOLAT

Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezete honlapja

BEMSZ titkárság - 1149 Budapest, Angol u. 34. - Telefon: 336-1505 - E-mail: titkarsag@iia.hu - Titkárságvezető: Miskolczi Judit

SzerkesztőségETK Szolgáltató zRt. 
Üzemeltetés:  MAZE Kft.

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/BEMSZ

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

TAGSÁG

Tudjon meg többet a tagságról!